Vloer 1Vloer 2
Vloer 1
Vloer 2

Vloeren

Zin in een byzondere vloer, zónder laminaat of andere standaard vloerbedekking? 
Neem een vloer van Smallenbroek Vloeren bv!
De betonvloer wordt afgewerkt met een stevige toplaag. Voor een uniek en goed te onderhouden vloer. Vanzelfsprekend behoort de aanleg van vloerverwarming tot de mogelijkheden! Op deze manier geniet u volop van comfort, uitstraling én gemak van uw nieuwe vloer!

Wij leveren onder andere:

Gietvloeren

Deze vloer wordt op de betonvloer gegoten en afgewerkt met een matte of glanzende coating. Ook anti-slip is mogelijk. Eigenlijk zijn alle kleuren vloerafwerking mogelijk!
 

Betonlook vloeren

Erg modern en gewild, ook bij de particulier. De vloer kan naar wens aangebracht worden, passend bij uw interieur.

Rolcoatings

Betonvloeren veroorzaken stof. U kunt het vast uit de schuur of garage. Gelekte vloeistoffen lekken in de vloer. Met een rolcoating is dit probleem te verhelpen.

Beton conservering 

Voor preventieve bescherming tegen milieu-invloeden, vorst etc kunnen we vloeren behandelen. Is er al schade aan de vloer, dan kan deze door ons hersteld worden.

Egaliseren

Alvorens een vloer afgewerkt wordt, moet deze goed waterpas en egaal zijn. Een goed geëgaliseerde vloer voorkomt naden en latere schade door schuurplekken en legfouten. Daarnaast is een geëgaliseerde vloer sneller en makkelijker af te werken.

Specialistische afdichtingen

Dakdetailleringen zijn in veel gevallen een zorgenkindje op het dak. Vaak vinden lekkages en de daarop volgende ongemakken hun oorzaak bij een aansluiting, een dakdoorvoer, een hemelwaterafvoer of een ander detail of onderbreking van het afdichtingssysteem.

Smallenbroek Vloeren bv heeft zich gespecialiseerd in het afdichten van (dak)detailleringen door middel van een vloeibare gewapende kunststofhars (PMMA) afdichting. Doordat het een vloeibare afdichting betreft, worden de meest gecompliceerde (dak)detailleringen duurzaam waterdicht afgewerkt.

Ook op balkons, galerijen, wandeldekken, etc. zijn er gecompliceerde details die Smallenbroek Vloeren bv voor u kan afdichten met  een vloeibare gewapende kunststofhars (PMMA) afdichting. Het gehele oppervlak kunnen wij ook afdichten en voorzien van een esthetische afwerking die tot de verbeelding spreekt.

 

Maar ook andere plaatsen waar een vloeistofdichte oplossing nodig is kan Smallenbroek Vloeren bv u van dienst zijn! Informeer naar de mogelijkheden!