Aanbouw woningVerbouwing badkamer
Aanbouw woning
Verbouwing badkamer

Diensten

Advies

U wilt uw woning laten verbouwen, maar u ziet niet direct de mogelijkheden? Onze verbouwadviseur met jarenlange kennis en ervaring hoort graag uw wensen aan. Muren verplaatsen, ruimtes anders inrichten.Het zal u verrassen welke ideeën en mogelijkheden er zijn.

 

Nieuwbouw

Compleet vanaf nul een woning bouwen? Vrije sector of projectbouw? Informeer naar de mogelijkheden. In ons netwerk hebben wij diverse architecten en leveranciers voor de meest uiteenlopende projecten. Laat ons met u brainstormen over de mogelijkheden en we maken er samen een droomhuis van!

 

Verbouwing

Renoveren van uw badkamer, uitbreiding van de woonkamer, vergrootten van de keuken, het creëren van een extra slaapkamer op de garage of het plaatsen van een dakkapel? Het zijn een greep uit de mogelijkheden die wellicht ook voor uw woning van toepassing zijn. Voor het verbouwen van een woning bent u bij ons aan het goede adres. Bespreek de wensen en kom samen tot een passend resultaat!

 

Renovatie

De droom van velen: een schitterende authentieke boerderij geheel in stijl uit de jaren 20. Als ze te koop zijn, kosten ze de hoofdprijs. Maar veelal treft u vervallen objecten aan. Vrijblijvend kunnen we een een inschatting maken in hoeverre uw droomhuis een haalbaar project kan worden en adviezen geven over eventuele verborgen gebreken. U wilt er immers niet wakker van liggen! Laat ons uw woning renoveren!

 

Onderhoud

Bij Smallenbroek Bouw bv staan we voor kwaliteit en duurzaamheid. Onderhoud is daarom van groot belang. Tijdig onderhoud voorkomt hoge kosten naar verloop van tijd. Daklekkage, rotte kozijnen of schimmels wil immers niemand.